Sommarhälsning

Sommarhälsning

Styrelsen skickar sommarhälsningar till alla medlemmar i föreningen. I sedvanlig ordning bifogas lite nyttig information.

Häckar och grönskande områden:
Det grönskar fint i vårt område, växtligheten växer i år mycket bra med hjälp av värme och regn. Detta innebär att många behöver se om sina häckar som växer ut över våra gångar. På en del ställen går det inte att komma fram utan att få grenar på kläderna. När det regnar hänger grenarna ut än mer och passerande blir blöta. Vänligen se över Era häckar för allas trevnad.

Repade bilar på våra parkeringar:
Under våren har ett antal bilar blivit repade på våra parkeringar. Det har varit stora, tydliga repor som gjorts med avsikt att förstöra. Detta är naturligtvis oacceptabelt och mycket tråkigt för de drabbade. Ser eller hör Ni någon som roar sig med detta så kontakta polisen, lägg ut en varning på Safeland (se nedan) och meddela styrelsen.

Fakturering och påminnelser av medlemsfakturor:
Våra medlemsfakturor skall betalas varje kvartal och har fasta datum för när de skall betalas. Det gör det enkelt att hålla reda på när medlemsfakturan skall vara betald. Till hjälp finns datumen angivna på hemsidan:

  • 31 december: Medlemsfakturan för Q1 betald
  • 31 mars: Medlemsfakturan för Q2 betald
  • 30 juni: Medlemsfakturan för Q3 betald
  • 30 september: Medlemsfakturan för Q4 betald

Medlemsfakturan skickas ut cirka 4 veckor innan den skall vara betald och skickas till den uppgivna mejladressen. Medlemsfakturan samt eventuell påminnelse skickas till samma mejladress. Det går att få fakturan skickad till två olika mejladresser om man önskar. Kontakta styrelsen och meddela mejladresser så ordnar vi det.

Diskussionsgrupp om system för boendekort:
Diskussionsgruppen som skall ta fram förslag på nytt system för boendekort är igång. Önskar Ni delta i diskussionen så hör av Er till styrelsen som vidarebefodrar Ert intresse till ansvarig.

Fortsatt trevlig sommar!

/Styrelsen

En tanke på “Sommarhälsning

  1. Jag Li Lilliehöök anmälde mig till gruppen vid första p- mötet men har sedan inte hört något. Är jag borttappad från listan? Tacksam för kontakt om gruppen kommit igång! Li Lilliehöök
    li_lilliehook@hotmail.com
    Tyvärr är mitt nät alltför ofta offline, svårt!

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.