Bredband gård 18-20

Bredband gård 18-20

På lördag förmiddag drabbas återigen gård 18-20 av ett tillfälligt avbrott på internet. Det intermittenta problem som påverkat kopplingen några gånger under våren är lokalt vid gårdarna 18-20. Berörda abonnenter sitter på samma switch. Ownit har varit på plats och letat fel på switchar och kopplingar utan framgång, allt ser bra ut. En uppföljning kommer göras på måndag. Någon form av överbelastning tros orsaka problemen.

Veckans problem med den avgrävda fibern är åtgärdat. Detta avbrott påverkade alla gårdar 15-20.

En tanke på “Bredband gård 18-20

  1. Hejsan, det här räcker inte. vi litar på att tjänsten är tillgänglig särskilt under Covid-19 eftersom vi blir ombedda att arbeta hemifrån. vi behöver bredband tillgängligt på måndag kväll så vi kan arbeta, vi kan hålla kontakten socialt och vi kan titta på underhållning. om det inte är möjligt måste en lösning för de berörda gården implementeras även om den är tillfällig. Jag är mycket missnöjd med att man inte tittar på en långsiktig resolution.

Kommentarer är stängda.

Kommentarer är stängda.