Uppdaterad: Störning på internet i delar av Christin

Uppdaterad: Störning på internet i delar av Christin

Gårdarna längst upp i Christin upplevde återigen störning på internet under torsdag och fredag. OwnIt undersöker problemen och gjorde en tillfällig omkoppling för att våra medlemmar inte skall påverkas.

MEJLA styrelsen om någon på gårdarna 17/18/19/20 upplever störningar igen under helgen.

Ansvarig inom styrelsen gentemot Ownit arbetar fortsatt med ärendet tillsammans med Ownit och vidare kontakt tas under måndagen.

Allmänt: Ownit ansvarar för Internet fram till respektive medlems fiberkonverter. OwnIt är de som administrerar och övervakar våra switchar i föreningen. Vid behov av omstart, omkonfigurering etc. så sköts detta av OwnIt.


9 reaktioner till “Uppdaterad: Störning på internet i delar av Christin

 1. Hej. Nätet ligger nere igen, från cirka 21.00. Vänligen vidarebefordra skyndsamt all eventuell information i ärendet.
  Mvh /David Bjerhem, Gård 20

 2. Hej. Vi har fortfarande ingen åtkomst till internet. (11.00 lördag 11/1) De senaste dagarnas strul borde rimligtvis påverka fakturan, eller!?
  Mvh /David Bjerhem, Gård 20

 3. Hej
  Ser inget svar på vad tekniker gjorde? Kan han bara åka hem och börja nästa vecka?
  Hur blir det med fakturan? När är problemet fixat? Varför kan dem bara släppa det tills nästa vecka?

 4. Vi har fortfarande störningar på gård 20 ( kommer och går). Saknar information om vad som hänt/händer. Är ärendet fortfarande öppet eller tror de att problemet är löst -i så fall fel. Felet måste lösas nu, inte acceptabelt det tar så här lång tid. Återkoppling snarast tack.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *